e-mail: info@cernart.hu

e-mail: info@cernart.hu

Blog

Ballagási ajándék

2023.03.06 14:35
Ballagási ajándék

A család egyik tagja hamarosan ballagni fog és nem tudod mivel kedveskedj neki? Ballagási ajándék ötleteket keresel az egyik barátodnak? Akkor a legjobb helyen jársz.

Lehet általános iskolai vagy középiskolai ballagás, ha valaki ballag, az mindig különleges esemény. Egy ilyen különleges alkalomhoz valami egyedi, személyes ajándék illik.
Egyedi, személyes, kreatív ajándékötlet.
A mi öletünk egy igazán kreatív és egyedi ajándék. Mi lenne, ha az ünnepelt egyetlen hosszú cérnaszálból készíthetné el saját portréját? Olyan készleteket állítottunk össze, mellyel ez lehetséges, sőt kézügyesség sem szükséges hozzá. Mindössze annyi, hogy a megadott számok sorrendjében szükséges fűzni a cérnát a megfelelő számú szegekhez. Az elkészült alkotás ezután különleges dekorációként kerülhet fel a falra.
Hagyd meg a sablonos virág és készpénz kombinációt másoknak, és rendeld meg a mi ballagási ajándék ötletünket.
Válassz kollekciónkból vagy küldj nekünk egy portrét a ballagó diákról ,és mi elkészítjük az egyedi számsort, amely alapján az ünnepelt sajátkezűleg készítheti el saját cérnaportréját. Az egyedi CérnArt képek tervezetét minden megrendelés előtt ingyenesen elkészítjük.